Alex Cernatescu

Ziarul Ring: Agentia de publicitate, cel mai important “om de vanzari al clientului”

Infinit Solutions nu se clatină în plină criză financiară, mai mult, îşi propune afaceri de 10 ori mai mari decât în 2008. Alex Cernatescu, president & CEO, ne spune ce face agenţia să meargă şi ce strategii abordează în următoarea perioadă!

Istoria Infinit Solutions începea acum doi ani şi jumătate, într-un apartament de două camere. Acum, în 2009, estimezi afaceri de câteva milioane de euro, o evoluţie destul de rapidă. Povesteşte-ne puţin.

Agenţia am început-o împreună cu fratele şi asociatul meu, Andrei, în apartamentul meu de două camere de la vremea aceea. Apartamentul era împărţit în biroul nostru/conference room/creaţie/strategie, dormitor şi partea de producţie/design/programare, în sufragerie, unde lucra şi primul nostru angajat. Am lansat compania cu investiţie ZERO, dar cu multă viziune şi curaj. Ceva interesant de menţionat este că, atunci când mă pregăteam să încep această luptă pe cont propriu într-o piaţă deja supraglomerată, nimeni nu ne dădea şanse foarte mari. Evident, nu am ascultat părerea nimănui. Nu vă lăsaţi descurajaţi de nimeni, niciodată. Este adevarat că am avut o evoluţie rapidă. Vă întrebaţi de ce? E simplu: suntem buni!

Articol aparut in Ziarul Ring, la data de 30 oct 2009

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.