Alex Cernatescu

Voi reprezenta in premiera Romania in Dubai, la Digital Media Forum si la MENA DIGITAL AWARDS si…abia astept :)

Pe scurt:

In saptamana 23-26 Martie am fost invitat (prima oara pentru cineva din Romania) aici – Dubai Digital Media Forum: http://digitalmediaforum.me/dubai_speakers.html unde voi sustine un Keynote in cadrul evenimentului, si aici – MENA Digital Awards: http://www.menadigitalawards.com/jury.php unde am fost invitat sa jurizez cele mai interesante lucrari ale agentiilor digitally driven din zona MENA.

Cred in primul rand ca astfel de participari la evenimente globale imi dau posibilitatea de a prezenta Romania ca optiune pe segmentul de tehnologie & inovatie.

Scopul este de a prezenta lucrurile foarte avansate care se fac la noi in tara si mai ales faptul ca suntem capabili, ca si experienta, pregatire si creativitate dar si ca tara si sistem in sine, sa sustinem proiecte de orice fel de magnitudine si complexitate.

Trebuie sa intelegem ca pentru a putea creste piata in general la nivel “micro”, pentru fiecare agentie in parte, inseamna sa reusim sa o crestem deja la nivel “macro”.

Imi imaginez o Romanie care sa fie in toate “shortlist-urile” care conteaza cand se pune problema de a gasi oameni talentati si priceputi in tehnologie, digital dar si foarte creativi si implicati.

Ne datoram noua sa lucram si sa muncim cat mai mult pentru aceasta imagine.

Aici sunt si cateva preluari din presa cu participarea mea:

In Daily Business: http://www.dailybusiness.ro/stiri-new-media/seful-infinit-solutions-reprezinta-in-premiera-romania-la-cel-mai-important-festival-de-digital-din-orientul-mijlociu-106256/

si in Biz: http://www.revistabiz.ro/alexandru-cernatescu-in-juriul-mena-digital-awards/

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.