Alex Cernatescu

Viitorul suna…smart :)

Printre lucrurile care imi ofera cea mai mare placere si satisfactie, atat profesional cat si personal, se inumara multiplele noastre participari la evenimente altaturi de studenti.

Imi este foarte drag sa vad ca vine tare din urma o generatie extraordinara si care in cativa ani ne va intrece si va duce mai departe “torta” creativitatii si inovatiei romanesti 🙂

Adaug cateva poze de la ultimele cateva astfel de participari – IngeniUS, ASER.

Ce s-a intamplat mai bine cititi aici scris chiar de unii dintre ei in articolul complet pe COMUNICAREPR.RO dar iata mai jos cateva extrase:

🙂

“De când am intrat pe acea ușa la Infinit Solutions și pâna când am ieșit m-am simțit ca acasă. Toată lumea ne-a primit cu drag și am învățat lucruri care cu siguranță mă vor ajuta pe viitor. Timpul trecea și eu nu mai voiam să plec de acolo, acesta este efectul oamenilor și al mediului de la Infinit Solutions.

Andreea Marinca

Studentă la Management

Structura de teorie – brief – brainstorming – pitch a fost bine gândită şi foarte utilă ca exerciţiu, dar partea cu adevărat impresionantă a fost implicarea echipei Infinit Solutions. Foarte rar am întâlnit oameni care s-au implicat atât de mult într-un demers din care ei, practic, nu au nimic de câştigat, mai ales într-o industrie aşa de volatilă precum adevertising-ul. S-a simţit intenţia sinceră de a ajuta. Respectele mele pentru Alex Cernătescu şi echipa lui.

Mihai Stoica

Student la Marketing

Workshopul de la Infinit Solutions a fost precum un suc de detoxifiere: s-au aruncat ingredientele esenţiale în blender, ca ele să se îmbine armonios şi inovativ printr-un brainstorming rapid. Rezultatul a fost schimbarea percepţiei asupra advertising-ului şi încrederea în generaţia Millennials, pus în practică ca-n viaţă: neaşteptat, furtunos, cu beneficii imense pentru cei care le pot vedea.

Cristina Abdel

Studentă la Psihologie

I love advertising şi asta se vede. Dar de când am fost la workshopul de la Infinit Solutions, unde Alex Cernătescu, ne-a învăţat că inovaţia este un mindset şi multe alte chestii super interesante, iubirea asta îmi iese prin toţi porii. Am reuşit să facem o campanie de la zero şi după multe idei, întrebări fără răspuns şi negocieri am ajuns la concluzia că oamenii sunt mai nefericiţi atunci când plouă. Aşa a prins contur ideea noastră, dorinţa noastră de a face oamenii fericiţi (mai ales când plouă) şi am creat “LIGHTBRELLA“, cea care te face să #enjoytherain.

Bianca Eftimie

Studentă la Marketing

Alex a reuşit să ne inspire prin intermediul acestui workshop despre inovaţie în advertising şi mă bucur foarte mult că am participat, însă în aceeaşi măsură sunt fericit că am făcut parte din echipa câştigătoare.

Stoian Ciprian

Student la Jurnalism & Fondatorul ComunicarePR.ro

Workshop-ul de la Infinit Solutions a fost o lecţie de viaţă. Am avut ocazia de a întâlni un om cu adevărat pasionat de ceea ce face, care ne-a transmis energia lui şi ne-a dat imboldul de care cred că aveam cu toţii nevoie. Suntem nişte tineri cu pasiuni, plini de neîncredere. Alex Cernătescu a reuşit să schimbe asta, sau cel puţin în privinţa mea. Prin sfaturile primite de la el şi prin acea simulare a pitch-ului, m-a făcut să îmi schimb perspectiva din care privesc viitorul. Acum ştiu că trebuie să trăiesc doar în prezent şi că e suficient să îmi doresc. Nu ştiu când au trecut cele 4 ore alături de acei oameni minunaţi, cărora le mulţumesc că şi-au rupt o bucăţică din timpul lor pentru a fi alături de noi şi a ne asculta ideile noastre nebune. “

Tot materialul il gasiti aici: COMUNICAREPR.RO 🙂

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.