Alex Cernatescu

[Featured post] VIDEO – What stands behind a Romanian story of success based on innovation?

Alex Cernatescu - Closing Moment - Innovation Summit 2013 Alex Cernatescu - Closing Moment - Innovation Summit 2013

Pe 28 Mai a avut loc Innovation Summit 2013 si va spun sincer ca a fost un eveniment deosebit la care mi-a facut o mare placere sa particip ca si speaker si la care am avut onoarea sa sustin chiar closing key-note-ul pe tema: Romanian Reality Innovation Update – What stands behind a Romanian story of success based on innovation?.

Task-ul nu a fost unul usor pentru ca line-up-ul dinaintea mea a fost unul impresionant ( http://innovationsummit.ro/speakers ), publicul foarte pretentios, iar closing speech-ul evident trebuia facut “la liber” :).

In concluzie fiind o prezentare “fara prezentare” pur si simplu am vorbit din suflet despre toate lucrurile in care cred eu  si despre lectiile despre inovatie pe care le-am invatat alaturi de fratele meu, de echipa noastra si de clientii si partenerii nostri in aceasta frumoasa “calatorie” numita Infinit Solutions Agency.

Rezultatul este cel de mai jos (multumiri organizatorilor – Universum – pentru publicarea materialului video) :

What stands behind a Romanian story of success based on innovation?

Closing Moment @ Innovation Summit 2013 by Alexandru Cernatescu – CEO & Head of Strategy – Infinit Solutions Agency

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.