Alex Cernatescu

Se apropie Mobile Advertising Congress 2013

Alex Cernatescu la Mobile Advertising Congress

Alex Cernatescu la Mobile Advertising Congress

Pe 28 Martie 2013 ne vedem la Mobile Advertising Congress , unul dintre cele mai importante evenimente de mobile marketing din Romania, unde Infinit Solutions Agency este partener.

O sa fie multe informatii noi si foarte interesante de la majoritatea trendsetterilor din domeniu.

De asemenea veti putea experimenta din nou “Tradigital Playground-ul” Infinit, adaptat de aceasta data pentru telefoanele mobile – mai multe veti afla direct la locatie :).

In ceea ce priveste prezentarea pe care o voi sustine pot sa va zic ca va fi una foarte “utila“ – mai multe, la fel, veti afla acolo.

In incheierea acestui post vin si cu o veste foarte buna pentru “comunitatea INFINIT” :

Un discount de 20%  la biletul de participare pentru oricine se inregistreaza si pune cuvantul //INFINIT dupa titlu, la campul “position” aici.

See you soon 🙂

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.