Alex Cernatescu

Maine are loc Innovation Summit 2013

Maine are loc Innovation Summit 2013, eveniment in cadrul caruia am fost invitat sa tin “closing Key-Note-ul” cu titlul “Romanian Reality Innovation Update – What stands behind a Romanian story of success based on innovation?”.

Avand in vedere line-up-ul extraordinar al acestui eveniment ( http://innovationsummit.ro/speakers ) cat si subiectele abordate in cadrul lui ( http://innovationsummit.ro/agenda ) voi pregati ceva deosebit, si ca de obicei nu este o misiune usoara pentru ca am la dispozitie doar 30 de minute.

Cum voi reusi sa comprim 6 ani de inovatie continua in doar atata timp? 🙂

Daca vreti sa aflati raspunsul la intrebarea de mai sus si ultimele trenduri in materie de inovatie gasiti toate detaliile pe site-ul evenimentului: http://innovationsummit.ro .

 

 

 

 

 

 

Ne vedem acolo :).

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.