Alex Cernatescu

Infinit Solutions Agency – Partener de Know-How la Brands and Communities 2013

Brands&Communities 2013

Se apropie Brands&Communities 2013, un eveniment SMARK KnowHow.

Brands&Communities 2013

“A doua ediție a acestei conferințe dedicate comunităților de brand pune accent pe modalitățile de dezvoltare a audienței, pornind de la constatarea că valoarea lor reală vine din modul în care brandurile reușesc să le construiască corect și să folosească în avantajul lor reach-ul, feedback-ul, ciclurile de comunicare și, în final, potențialul de amplificarea a mesajelor de către o comunitate”

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti aici, pe site-ul oficial al evenimentului.

Infinit Solutions Agency este partener de Know-How pentru ca ne intereseaza foarte mult acest subiect si managementul comunitatilor este unul din elementele de baza ce constituie filozofia de Tradigital.

Comunitatea in sine este un element principal al ecosistemelor digitale de brand, atat web cat si mobile.

De asemenea, ca si speaker, va pregatesc ceva foarte interesant 😉  – so DO NOT MISS IT 🙂

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.