Alex Cernatescu

Infinit Solutions Agency este partenera la Interact Barcelona 2013 (23-24 Mai)

Infinit Solutions Agency - Partener Interact Congress Barcelona 2013

Anuntam cu mandrie ca suntem prima si singura agentie independenta, atat din Romania cat si din Europa de Est care se implica astfel intr-un eveniment la un asemenea nivel ( ma refer la Interact Congress ), reprezentandu-si astfel cu mandrie atat valorile proprii cat mai ales tara ! 🙂

Infinit Solutions Agency - Partener Interact Congress Barcelona 2013

Vom deschide prima zi a evenimentului, 23 Mai, in Infinit Solutions Agency Room, unde incepand cu ora 9:00, timp de 3 ore vom avea mai multe prezentari si sesiuni pe diferite teme.

Mai multe detalii despre programul evenimentului gasiti aici.

Mergem la acest eveniment European foarte important ca si parteneri din 2 motive principale:

Primul este un motiv profesional – Ca si speaker  vreau sa prezint international filozofia noastra de Tradigital™,  cateva dintre case study-urile noastre de succes si bineninteles felul in care vedem noi la Infinit viitorul publicitatii digitale si al publicitatii in general. 🙂

Subiectul umbrela va fi :  Tradigital™  – The new breed of “e-consumer” adapted advertising philosophy that works.

De asemenea vrem sa fim implicati acolo unde se seteaza standardele industriei Europene si chiar globale.

Vrem sa aratam ca inovatia este prezenta in agentiile independente din belsug si ca si noi Romanii avem foarte multe de spus la nivel de industrie globala de digital advertising.

Al doilea motiv este unul personal – Suntem o agentie 100% Romaneasca, mergem acolo ca si Romani si suntem foarte mandri de acest lucru! 🙂

Vrem sa aratam ca Romania este o tara extraordinara, plina de oameni foarte valorosi si bine pregatiti si daca reusim sa punem acest lucru in valoare pe termen mediu si lung tara noastra poate deveni un hub foarte important de productie digitala la nivel European si poate chiar si global.

Vrem sa aratam ca exista in Romania agentii digitale locale independente si puternice, care au un cuvant important de spus asupra industriei noastre dar si asupra celei Europene dar si globale.

Infinit Solutions Agency, cea mai mare agentie independenta de digital din Romania, este o agentie care crede foarte mult in tara ei.

Romania e tara unde ne-am nascut si unde am facut toate lucrurile minunate de pana acum alaturi de echipa noastra, de clientii nostri si de toti prietenii care ne-au sustinut.

Cum Romania ne-a adus pana aici si ne-a dat posibilitatea sa formam o familie minunata alaturi de care sa scriem propria noastra istorie, consideram ca trebuie sa o ducem si noi mai departe cum vom putea mai bine, cu fiecare ocazie pe care o vom avea.

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.