Alex Cernatescu

Infinit Solutions a lansat www.perfect-leasing.ro

Soferii pot gasi acum informatii despre noul produs de leasing financiar de la Porsche Finance Group Romania.  Adaptat si personalizat perfect nevoilor  de finantare, Perfect Leasing este primul produs de leasing financiar din Romania asemanator celui folosit in vestul Europei.

Site-ul  implementat de agentie are o structura simpla, intuitiva, usor de navigat si vine ca un varf de lance in comunicarea noului produs. In acelasi timp isi propune sa informeze publicul cu privire la procesul de leasing auto.

Intr-o piata de produse financiara suprasaturata, Infinit Solutions vine cu solutii care fac diferenta in comunicarea clientilor. Alex Cernatescu , CEO Infinit Solutions declara: “ Este un site care pune accentul in primul rand pe usability si pe usurinta in a gasi informatiile dorite.“

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.