Alex Cernatescu

Facebook Timeline – un instrument de branding

Facebook a anuntat lansarea noului Timeline de care se tot vorbeste de-atata vreme. Mi se pare o initiativa foarte buna, pentru ca fiecare persoana este definita atat de prezentul, cat si de trecutul ei. O retrospectiva in postarile de acum un an mi se pare chiar benefica. Mi-am amintit cu drag de o suita de intamplari care m-au facut sa zambesc.

De fapt, Facebook Timeline e ca un site personal, care iti dezvaluie evolutia ta in timp. Tocmai de aceea este vital pentru branding-ul personal. Am fost totusi surprins sa aflu ca Timeline-ul afecteaza doar pagina de profil, nu si news feed-ul. Adica se schimba perceptia pe care o ai despre tine insuti, in timp ce perceptia despre postarile prietenilor nu sufera modificari.

E o schimbare intr-adevar mare, dar necesara. Branding-ul personal este mai mult decat vital in era digitalizarii. Facebook Timeline e tocmai un pas inainte in acest sens. Pentru tips and trick, va recomand link-ul de mai jos:

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

1 Comment

  1. Facebook Timeline vine cu un nou mod in care Facebook iti face viata “publica”.

    Acum poate fi activat de oricine, si in Romania: http://www.vectorash.ro/how-to-enable-facebook-timeline-reloaded/
    Momentan la alegere, dar apoi va fi oricum introdus automat de catre Facebook

    Reply

Your email address will not be published.