Despre mine

You can find information about me in English here.

Am o experienta de 13 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management.

Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global.

Pun aici 2 dintre cele mai recente participari internationale ale mele si aici o descriere mai detaliata de pe IQAds:

CEE Webit 2014 – Sofia


Global Webit 2014 – Istanbul

Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania (conform clasamentelor Forbes).

De curand chiar am fost premiat de revista Forbes pentru aceasta realizare cu premiul Forbes “30 sub 30” pentru New Media.

Alex primind premiul Forbes, Alex si Andrei Cernatescu, Forbes “30 sub 30”

 

 

 

Despre cum a terminat grupul nostru anul 2014 in noua configuratie gasiti informatii proaspete aici (IQAds) si aici (AdPlayers).

Aici pun un film (foarte recent 🙂 ) cu ce cred eu despre publicitate, digital si viitor:

Ma definesc cel mai bine urmatoarele citate:

“It’s not the destination, it’s the road” – pentru ca viata e prea scurta sa o reduci la suma unor milestone-uri si cel mai important este sa te distrezi si sa fii fericit, alaturi de oamenii potriviti pe drumul intre ele.
“Importanta unui om e data de numarul celor care se aduna impotriva lui”– pentru ca cel mai mare pericol in Romania este sa ai succes.
“Glengarry Glen Ross – Blake – Always be closing (the whole speech) si “Ford – nothing happens until a sale is done”  – pentru ca orice e subiectiv pana la rezultate sau vanzari 😉

Mai multe si mai detaliat despre partea profesionala aici: http://www.linkedin.com/in/alexcernatescu , iar aici gasiti calendarul meu de evenimente publice.

Mai multe despre Infinit Solutions Agency aici: https://www.facebook.com/infinitsolutions.ro

 

Si bineinteles un “sneak peak” 😉 din agentie mai jos:

Infinit Solutions Agency - imagini din exterior

Infinit Solutions Agency – imagini din exterior

Infinit Solutions Agency - Imagini din interior

Infinit Solutions Agency – imagini din interior

1 Comment

Your email address will not be published.