Alex Cernatescu

DailyBusiness: Cernatescu, Infinit Solutions: “Criza este o selectie naturala. Nu te obliga nimeni sa fii patron”

Alex Cernatescu este CEO-ul si principalul actionar al agentiei full-service Infinit Solutions, care si-a propus pentru 2009 afaceri de 10 ori mai mari decat in 2008, cand compania a activat doar ca agentie interactiva. Cum priveste criza un om care a pornit un business cu o datorie de 4.000 de euro si cu care tinteste acum venituri de 4 mil. euro?
DailyBusiness.ro: Pana in 2009 ati activat doar pe zona de interctive. Anul acesta ati intrat pe full service si ati anuntat afaceri de 4 milioane euro pana la finalul anului, de 10 ori mai mult fata de 2008. Cu ce sustineti aceasta crestere accelerata?
Alex Cernatescu: Foarte mult new business. Odata ce vorbim cu clientii, nu prea exista situatii in care sa nu inchida deal-ul. Boomul pentru noi s-a produs, fizic, in ultimul an calendaristic. Am atras circa 15-20 de clienti din cei 47 cu care lucram. Dar sunt clienti si de interactiv, si de BTL, ATL. Sunt si clientii agentii de publicitate, care la randul lor vin cu cate 3-4 clienti.

DB: Cu ce clienti agentii de publicitate lucrati?
AC: Am lucrat cu Odiseey, pentru McCann – pe contul Mastercard, pentru Grey – pe clientul BAT. Ogilvy ne este client din prima zi in care am dat drumul la business-ul de interactive.Si mai exista inca doua agentii care ne-au intrat in portofoliu, dar nu le pot da numele. Una dintre ele face parte dintr-o retea internationala.

Articol aparut pe DailyBusiness, la 10 sep 2009

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.