Alex Cernatescu

Concluzii de sfarsit de an :)

Ca si o concluzie a unui an cel putin plin de actiune postez acest articol din Forbes in care am cuprins aproape tot, zic eu :).

” În buna tradiție jurnalistică, fiecare an se încheie cu întrebarea (naivă, dar justificată) cum a fost anul? A doua curiozitate este cum va fi anul ce se apropie, mai greu sau mai ușor? „Forbes România” a renunțat la aceste două întrebări. Am adresat șapte întrebări pentru oamenii din businessul de comunicare.

Alexandru Cernătescu, CEO & Co-Fondator – Infinit Solutions

Forbes: Trei lucruri bune care s-au întâmplat agenției dvs. în 2013.

Alexandru Cernătescu: 1) La nivel de structură, unul dintre cele mai importante lucruri a fost întărirea top managementului agenției noastre prin venirea lui Shuja Shaikh ca și Managing Partner și a lui Alice Gavril ca și Client Service Director. De asemenea, am mai adus forțe noi și în alte zone cum ar fi cea de online media sau de creație.

2) La nivel de business, menționez că de-a lungul anului au intrat mai multe conturi noi în portofoliul agenției noastre cum ar fi Medicover, Rigips, Royal Canin sau Inmedio, dar vreau să menționez aici și revenirea contului Praktiker în Infinit. De asemenea, vom reveni cu niște anunțuri foarte interesante la nivel de conturi noi la începutul anului 2014.

Tot aici, un lucru foarte bun este că toți clienții noștri tradiționali au rămas cu noi în continuare – cred că acest lucru spune foarte multe în sine. De exemplu, Honda este în portofoliul nostru de cinci ani de zile și mergem împreună pe al șaselea.

3) La nivel „patriotic”, un lucru foarte important a fost implicarea agenției noastre la evenimentul Interact Barcelona 2013, fiind prima și singura agenție independentă din Europa de Est care să aibă puterea și să se și implice la un asemenea nivel.

Forbes: Trei momente dificile prin care a trecut agenția dvs. în 2013.

Alexandru Cernătescu: Aici aș avea unul singur de menționat și anume momentul în care ne-am mutat în noua noastră clădire – Infinit Tower. Întotdeauna, mutarea unei companii, mai ales de câteva zeci de oameni, nu este un lucru ușor.

Deși beneficiile mutării sunt foarte mari, îmi amintesc că ne-a luat aproape două luni ca să fim 100% funcționali în noul spațiu, ba chiar am lucrat câteva săptămâni în open space total pe fiecare etaj pentru că fiind o clădire nouă am fost nevoiți să așteptăm până au venit pereții interiori, așa că imaginați-vă două meeting-uri în paralel, mai ales de creație, fără pereți. Bine că am supraviețuit! (Zâmbește.)

Forbes: Trei lucruri bune care au avut loc pe piața de publicitate online din România în acest an. ”

Cu multumiri domnului Petre Barbu pentru interviu, continuarea articolulului o gasiti pe Forbes.ro, aici .

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.