Alex Cernatescu

9AM: Concursurile si promotiile, solutii salvatoare in criza?

Alex Cernatescu, seful Infinit Solutions: “Nu sunt solutii salvatoare pentru situatii de genul: s-au prabusit vanzarile, hai sa facem repede un concurs si o promotie sa iesim din impas”

  • 9AM: Cum a evoluat piata in ultimele 12 luni in materie de promovare prin concursuri si promotii?
  • Alex Cernatescu: Datorita situatiei economice destul de complexe din ultima vreme, multe bugete de marketing au suferit scaderi. Cu toate acestea putem constata aceeasi afinitate pentru promotii si concursuri. 3 la pret de 2, cumperi 1 primesti 2, aduci un prieten are discount 50% la primele 2 produse… sunt deja sintagme parte din viata de zi cu zi, comunicate atat pe TV, ca parte din campanile de promovare, cat si in online sau la punctele de vanzare. Desi de obicei concursurile/promotiile erau utilizate in cazul unor anumite game de produse, acum acestea sunt parte integrata din campanii 360. Trebuie tinut cont de specificul produsului, sunt anumite categorii unde promotiile sau concursurile nu sunt raspunsul in comunicarea cu clientii si mai ales cu potentialii clienti.

Articol aparut pe 9am.ro, la data de 30 oct 2009

Alex Cernatescu
About Alex Cernatescu
Am o experienta de 14 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 10 ani in antreprenoriat si C-Level management. Sunt de asemenea speaker international cu participari la cele mai importante evenimente de profil, atat din Romania cat si la nivel European sau Global. si C-Level management. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency care a devenit cea mai mare agentie independenta de digital din Romania.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.